Hvordan kan jeg endre kjørelengde eller periode på en kontrakt?

Som bilansvarlig vil du i Mitt Autolease ha tilgang til skjema for endring av total tillat kjørelengde og løpetid for den enkelte bil. Dette skjemaet sikrer at Autolease får den informasjonen som er nødvendig for oss for å rekalkulere en eksisterende kontrakt.

Skjemaet er tilgjengelig via "Min Bil". Informasjon om hvordan du kommer til "Min Bil" finner du her.

 

 

Ved å trykke på "Endre" etter enten "Total km" eller "Total leieperiode" vil det åpnes et registreringsskjema. Det eneste du legge inn i skjemaet er nåværende kilometerstand på bilen. Basert på denne inntastingen vil du få opp et forslag til ny total kjørelengde for bilen.

I eksempelet nedenfor ser vi en kontrakt som har tillatt kjørelengde på 105.000 km, men hvor det på nåværende tidspunkt kun er kjørt 40.000 km. Det gjenstår 15 av 36 terminer så systemet foreslår at total kjørelengde endres til 70.000 km totalt.

 

Dere kan i dropdown på forslaget om ny total km overstyre dette dersom behvoet er større eller mindre enn foreslått. Gjennom skjemaet kan man også endre total leieperiode, men kun med inntil 12 måneder.

Skjemaet kan ikke gi dere ny pris direkte. Om dere er bekymret for den nye leieprisen bør dere kommentere at dere kun ønsker tilbud i kommentarfeltet. Da vil dere få pristilbud på epost før endringen eventuelt utføres.

Når endringen er utført i vårt system vil dere få tilsendt en tilleggsavtale for kontrakten.