Skal vi nå målet om en mer bærekraftig transportsektor, trenger vi beslutningstakere som våger å tenke annerledes og som prioriterer valg av miljøvennlige biler i sine bedrifter. Vi er overbevist om at store endringer først skjer når man setter tydelige mål, og det mest kraftfulle man kan gjøre er å endre den interne bilpolitikken til lav- og nullutslippsbiler.

 

I en nylig undersøkelse utført på LinkedIn svarte tre av fire bilbrukere at de ønsker seg en elbil eller en ladbar hybrid neste gang de skal ha ny firmabil.Det er mange faktorer som gjør miljøbiler til det naturlige valget:

Vi gjør det enkelt å velge grønt


Vi kan naturligvis ikke oppfordre våre kunder til å velge grønt, uten at vi tilrettelegger for dette og gjør det enkelt for dem.

 

Med Greenlease gjør vi det enkelt for deg å velge, kjøre og administrere grønt. Vi garanterer forutsigbare og konkurransedyktige vilkår uansett om du ønsker utelukkende elbiler, eller om dere har et behov for en kombinasjon av elbiler og ladbare hybrider. Ved å sette bedriftens fremtidige bilbehov i førersetet og levere biler og tjenester i tilknytning til dette, vil vi kunne oppnå en felles målsetting om lavere utslipp, fornøyde brukere, bedre totaløkonomi og en smartere bilpolitikk.


Vil du vite mer?

Fyll ut kontaktskjemaet, så ringer vi deg for en uforpliktende samtale. Vi hjelper deg med å analysere eksisterende bilflåte og finne de beste løsninger ut ifra bedriftens fremtidige behov.


Tilbake til Greenlease forside