Vi gjør det enkelt å velge grønt

 

Greenlease er våre grønneste alternativer, der vi gjør det enkelt for både bedrift og medarbeider å ta de mest miljøvennlige valgene. Klimaendringene er ikke noe nytt fenomen, men mulighetene til å velge en grønnere retning er større enn noen gang. Derfor vil vi gjøre det enkelt å velge, kjøre og administrere grønt.Fordeler for bedriften:Fordeler for medarbeideren:Som et av Skandinavias største leasingselskaper ønsker vi å ta ansvar ved å tilby miljøvennlige leasingalternativer

Kenneth Sloth CEO Autolease


CO2-utvikling i Autolease-porteføljen

 

Målet vårt er å ha den grønneste bilflåten i Skandinavia, og vi er allerede på god vei. Siden 2009 har vi sammen med kundene våre redusert det gjennomsnittlige CO2-forbruket per km med 37 %.


Ambisjonen er at vi som minimum skal nå EUs målsetting om en ytterligere reduksjon til 59,4 gram CO2 per km innen 2030.

 


 

 

På tide å ta noen viktige beslutninger?


Det er en stor beslutning å gå fra en bilflåte med hovedsakelig bensin- og dieselbiler til å la lav- og nullutslippsbiler dominere bilprogrammet sitt. Men det er et riktig valg, og vi kan hjelpe deg i en grønnere retning. Vil du vite hvordan, kan du lese mer her.


Les mer

 

 


 

 

Administrerer du bedriftens bilflåte?


Du som administrerer bedriftens bilflåte, har kanskje allerede gjort deg noen tanker om hva den grønne omstillingen i transportsektoren vil ha å si for dere? Uansett om dere allerede er i gang, eller i startfasen, kan Greenlease være løsningen. Med vår hjelp kan du skape eller videreutvikle en grønn, miljøvennlig bilflåte med mange muligheter.


Les mer

 

 


 

 

Kjører du firmabil?


Har du vurdert om en elbil eller en ladbar hybrid kan være det riktige for deg? Her gir vi noen råd slik at du kan finne riktig bil for nettopp dine behov.


Les mer

 

 


 

 

Vil du vite mer?

Besøk nettsiden vår, eller ta kontakt gjennom kontaktskjemaet for å få vite mer om hvordan vi sammen kan redusere CO2-forbruket i deres bilflåte.