Vi er her for å hjelpe deg!

error_outlineSøkeinnstillingene ga ikke noe resultat

Spørsmål og svar om Autolease

Her finner du svar på de fleste av spørsmålene dine. Du har muligheten til å søke fritt eller bruke vår smarte søkemotor, hvor du raskt kan søke etter de mest relevante kodene. Eller se på listen nedenfor over brukernes mest søkte emner.

{{faqCtrl.LoadingText}}
Bestille ny firmabil

Hvordan bestille firmabil?

Autolease har utviklet et effektivt og unikt bestillingssystem for våre kunder. På www.autolease.no finner du en online leasingkalkulator hvor vi har samlet mer enn 90% av de mest populære merker og modeller. Beregning av bil gjennom denne kalkulatoren gir deg komplette priser på din neste firmabil. Bilutvalget og priser oppdateres fortløpende. Her kan du bestille din neste firmabil.

Bilbestilling
Beregne bil
Bygge bil
Månedsleie
Hvordan bli kunde hos Autolease?

Hvordan kan vi bli kunde hos Autolease? - Autolease | Part of DNB

For å bli kunde hos Autolease kan du bruke vår "Ny kunde" funksjon eller ta kontakt med oss på salg@autolease.no for å avtale et møte. Les mer her

Hvordan bli kunde?
Jeg har fått skade på bilen, hva gjør jeg?

Hva gjør jeg om bilen må på verksted?

Om din firmabil gjennom Autolease må på verksted må du opplyse til verksted at dette gjelder en Autolease bil. Vis frem servicekort slik at de sender faktura til Autolease.

Skade
Bombrikke

Kan dere bestille bombrikke til bilen min?

Som biladministrasjonsselskap tilbyr Autolease fakturaadministrasjon for våre kunder. Bestill bombrikken selv, men oppgi at faktura skal sendes til Autolease.

Bombrikke
Drivstoffkort

Når kommer drivstoffkort til min nye bil?

Biler som leases gjennom Autolease utstyres med bilmappe hvor drivstoffkort er inkludert, dersom ditt selskap har valgt drivstoffkort ved bestilling av bilen.

Drivstoffkort
Dekkhotell

Hvor ligger dekkene mine lagret?

Alle biler leaset gjennom Autolease kan utstyres med dekk på våre avtaler. Vi har pr. i dag et hovedsamarbeid med Dekkmann, som leverer sommer- og vinterdekk tilpasset ditt kjøretøy. De tilbyr også dekkhotell.

Dekkhotell
Dekklagring
Mønsterdybde
Sommerdekk
Vinterdekk
Tilbakelevering av bil

Hva må jeg gjøre når leasingbil skal innleveres?

Autolease samarbeider med NAF i forbindelse med innlevering og taksering av leasingbiler. Gjennom oss får du også kostnadsfri pre-takst hos MPS Micropaint.

Tilbakelevering
Lenke til skademeldingsskjema

Forsikring
Forsikring

Hva gjør vi dersom det har oppstått en skade?

Dersom en skade oppstår på din bil må skademeldingsskjema fylles ut og sendes til forsikringsselskapet. Skaden skal takseres og utbedres hos verksted.

Forsikring
Skade
Releasing

Autolease tilbyr et nytt produkt og spennende produkt

Hva er releasing hos Autolease?

Releasing

{{elem.Description}}

Fant du ikke det du lette etter?

Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt i vår søkemotor eller katalog, har du alltid muligheten til å kontakte en av våre dyktige medarbeidere.

Chatt

For korte og enkle spørsmål, anbefaler vi deg å kontakte oss via chat. Chatten finner du nederst i høyre hjørne, og den er betjent alle hverdager mellom klokken 09:00 og 15:00.

E-post

Dersom du har et spørsmål som er mer omfattende, kan du sende oss en e-post på salg@autolease.no. Din henvendelse vil besvares så snart som mulig.

Telefon

Du kan også nå oss på telefon 915 06007, alle hverdager mellom klokken 08:00 og 16.00.