Kontroll på alt. Helt enkelt

Med leasing er det mange ting som må spille sammen. Hos Autolease får dere en integrert pakke der alt ved bilparken deres går via én integrert plattform.

Enkelt, enklere, nettbasert

Autolease ble født ut av den digitale verden, noe som sikrer dere en rekke unike fordeler. Dere får for eksempel en nettplattform med integrert bilpolicy og et bredt utvalg av intuitive betjeningsmuligheter.

Men dette er langt fra det eneste. Med vår nettløsning er det enkelt både for bilbrukere og Fleet Managers å håndtere alt det praktiske, akkurat når det passer dem.

Personlig rådgivning og rask tilbakemelding

Gode resultater starter med godt samarbeid. Derfor gir Autolease deg tilgang til rask og kompetent tilbakemelding når du trenger det.

Våre engasjerte medarbeidere har lang erfaring med billeasing og inngående kunnskap om produktalternativer, bilpolicy og miljøhensyn. Vi tilbyr kontinuerlig rådgivning om nye alternativer og hjelper deg med å optimalisere driften av bilparken din.

FAQ

Hold deg oppdatert

Registrer deg for Autolease Auto-e-poster her.

Meld deg på

Ta med dere fordelene deres til resten av Skandinavia

Jobber dere i hele Skandinavia? Få en løsning som er enkel å håndtere i alle tre land. Hos Autolease får du samme beregnings- og rapporteringssystem i Norge, Sverige og Danmark.

Fordi forholdene og lovgivningen varierer fra land til land, hjelper vi med å optimalisere løsningen din i henhold til nasjonale forhold. Og vi gir deg selvfølgelig tilgang til erfarne lokale ansatte.

Lokal ekspertise globalt

Trenger dere biler utenfor Skandinavia? Da må de selvfølgelig også være enkle for dere å bruke og administrere.

Derfor har vi et nært samarbeid med Athlon, en av verdens ledende spesialister innen fleet management. Det betyr at du får tilgang til eksperter, løsninger og support i de fleste europeiske land.

Om Athlon

«Verktøyene og statistikken vi får er viktige for oss. Det er lett og enkelt for brukerne våre å konfigurere og bestille firmabil på nettet i samsvar med vår bilpolicy, og vi kan bl.a. se status for hvor og hvordan den enkelte bruker kjører og tenker.»

Morten B. Bønnelykke
Adm. direktør i Cibicom Services A/S

Spesielle behov er vår spesialitet

Har dere spesifikke ønsker til deres nye firmabiler? Kanskje dere vil ha logo på siden, hengerfeste eller spesialbygde varebiler? Dette er vi, i all beskjedenhet, spesialister på å håndtere.

Samtidig kan dere få alt tilleggsutstyr finansiert i den månedlige betalingen. Det betyr at dere kan dele opp betalingen over hele leasingperioden, slik at dere slipper å belaste kontantstrømmen unødig.

Assistanse på landeveien

Med Autolease er hjelpen alltid tilgjengelig hvis du skulle ha en ulykke, punktere eller gå tom for drivstoff. Uansett om du er i Danmark, Sverige, Norge eller resten av Europa.

Dere får nemlig veihjelp inkludert i leasingavtalen, og med vår app finner dere enkelt frem til nærmeste bensinstasjon, servicesenter eller dekksenter. Du kan også bruke appen til å ringe etter hjelp og sende skademeldinger.

FAQ

Finn svar på spørsmålene dine

Har du et spørsmål til eller om oss? Det er stor sjanse for at du finner svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved