Hvem vil vel ikke ha en enklere hverdag?

I de fleste virksomheter er det potensial for å spare tid på administrasjon av bilparken. Med Autolease får dere en løsning som gjør det litt enklere.

Med dere hele veien. Digitalt og analogt

På Autolease.no og Mitt Autolease finner du alt om bilene deres samlet på ett sted. Her er det enkelt å finne informasjon og administrere bilparken deres 24/7.

I tillegg får dere gode råd når dere trenger det. Vårt team har mange års erfaring innen billeasing og kan hjelpe dere med å finne de beste løsningene, uansett hvilke mål dere har.

Fra 0 til 100 % oversikt på tre sekunder

Med Autolease får dere tilgang til bransjens smarteste digitale løsning

Fire eksempler: Slik blir det lettere for dere

Gjør bilbestilling tryggere og enklere
I stedet for å kjøre rundt til forhandlere og prøvekjøre biler uten å vite om de er i samsvar med bilpolicyen deres, kan alle bilbrukere bestille biler og utstyr på nett med noen få klikk.

Gjør det enkelt å være bilbruker
I stedet for å ringe en administrator, kan alle bilbrukere finne informasjon og administrere bilen sin online.

Gjør administrasjonen deres rask, fleksibel og enkel
I stedet for å stresse med administrasjon, får administratoren deres fakturaer, rapporter og bilpolicy samlet på Autolease.no

Gjør retur av en bil trygt og forutsigbart
I stedet for uforutsette kostnader for retur, sikrer vi dere en forutsigbar økonomi, selv når det er mangler eller unormal slitasje.

FAQ

Hold deg oppdatert

Registrer deg for Autolease Auto-e-poster her.

Meld deg på

Det er en avtale!

Her kan dere se hvilke tjenester og avtaler dere kan få i leasingavtalen – slik at alt blir enda enklere.

Service og vedlikehold
Dekker alle servicekontroller og vedlikeholdsarbeid, samt reparasjoner som sikrer bilens normale drift og sikkerhet, inkl. utgifter til lønn, reservedeler og væsker ved autoriserte merkeverksteder.

Dekk
Bytt til sommer- og vinterdekk med premium-merkede dekk og oppbevaring av hjulsett. Personbiler leveres med alufelger på vinterdekk.

Erstatningsbil på service
For et fast tillegg per km kan et lokalt merkeverksted få en erstatningsbil når du leverer bilen til service.

Dekkoppbevaring
Oppbevaring, avbalansering, kontroll og dekkbytte gjennom Euromaster. Vi tilbyr påminnelser og anbefalinger hvis dere ønsker det.

Autolease veihjelp
Veihjelp ved ulykker, plutselige skader og feil. Autolease veihjelp dekker kostnader som følge av nevnte hendelser og dekker bilen, uavhengig av hvem som lovlig kjører den.

Drivstoffkort og elbillading
Drivstoffkort og eventuelle løsninger for lading, vask og andre rekvisitter, inkludert diverse rabatter. Faktiske kostnader inkluderes i deres totalfaktura, bilregnskap og analyse.

Ladeløsning for el- og plug-in biler
Autolease leverer ladeløsninger for el- og hybridbiler, inkludert eventuell montering av ladestasjon på brukerens adresse.

Forsikring
Dere kan fritt velge mellom å bruke forsikring gjennom Autolease eller eget forsikringsselskap.

Fakturakontroll
Gjennomgang og kontroll av alle bilrelaterte driftskostnader, inkludert de som ikke er inkludert i leasingavtalen. Utført av profesjonelt personale hos Autolease.

«Med løsningen fra Autolease er det veldig enkelt å administrere alt fra opprettelse av brukere eller koststeder til endring av brukere. Avtalen har uten tvil spart oss for tid og gjort hverdagen enklere.»

Morten Nordskov
Innkjøpssjef i Elis

FAQ

Finn svar på spørsmålene dine

Har du et spørsmål til eller om oss? Det er stor sjanse for at du finner svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved