Start med bilpolicyen

Hos Autolease kan vi integrere bilpolicyen din i nettplattformen vår. Dette sikrer mye enklere administrasjon og en bedre opplevelse når deres ansatte skal velge bil.

La deres bilpolicy implementere seg selv

Policy som standard: Hos Autolease kan vi integrere bilpolicyen deres i «Mitt Autolease». Det gir en rekke fordeler både for bilbrukere og administratorer ...

Enkelt for deg som kjører firmabil
Med en integrert bilpolicy kan den enkelte ansatte selv beregne og bestille ny firmabil, uten å tenke på om bilen oppfyller bedriftens krav. Systemet sikrer at ansatte kun kan velge biler som følger bilpolicyen.

Enkelt for deg som er Fleet Manager
Som Fleet Manager er det enkelt å sikre at selskapets bilpolicy blir fulgt. Du legger bare inn beløpsgrense, km/l, CO2 og andre krav og velger om det skal gjelde for en enkelt ansatt eller en gruppe ansatte. Hvis bilpolicyen deres endres, kan du enkelt og greit endre den uten å involvere oss.

Hvorfor bør dere ha en bilpolicy?

Å ha kontroll på alt fra økonomi til grønn omstilling starter med en god bilpolicy. Her setter dere rammer og regler for bilparken deres for å sikre at dere når målene deres.

Autolease hjelper både store og små bedrifter med å utvikle og oppdatere sine bilpolicyer hvert år. Vi hjelper gjerne dere også.

FAQ

Hold deg oppdatert

Registrer deg for Autolease Auto-e-poster her.

Meld deg på
FAQ

Finn svar på spørsmålene dine

Har du et spørsmål til eller om oss? Det er stor sjanse for at du finner svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved