Vi har fjernet fartshumpene

I Autolease er det enkelt å ha firmabil. På denne siden gjør vi det også enklere å velge firmabil.

Slik finner du enkelt din nye bil

Følg de fire trinnene. Da kan du kjøre godt.

1. Verdt å vurdere
Hva slags bil bør du velge? Og skal den gå på bensin, diesel eller strøm? Det er mange ting å ta hensyn til, men noen av de viktigste hensynene du bør ta er:

  • Hvilke kjørebehov har du og din familie?
  • Hvilken størrelse trenger du på bilen?
  • Skal du reise på ferie med bilen?
  • Har du tilgang til privat parkering?

2. Velg din bil basert på dine kriterier
Vi har gjort det enkelt for deg å sammenligne biler på tvers av merker og modeller. Samtidig er din bedrifts bilpolicy i mange tilfeller integrert i søkefunksjonen, slik at du kun ser biler du faktisk kan velge. Søk for eksempel etter elbil for maks kr 400 000 i skatt. Da får du en samlet oversikt over alle bilene som oppfyller dine søkekriterier.

3. Slå til når det passer deg
Hvis din bedrifts bilpolicy er integrert i søkefunksjonen vår, trenger du ikke spørre noen om lov når du har valgt din drømmebil. Du bare bestiller.

4. Skreddersy bilen for deg selv
Når du har funnet firmabilen som passer for deg, kan du enkelt legge til og fjerne produkter fra utstyrslisten vår. Og du kan umiddelbart se hva dette betyr for din skatt. På den måten får du god oversikt før du bestemmer deg.

FAQ

Hold deg oppdatert

Registrer deg for Autolease Auto-e-poster her.

Meld deg på

Bruk Mitt Autolease

Når du har fått bilen, kan du bruk «Mitt Autolease» til alt rundt bilen akkurat når det passer deg. Du kan for eksempel se ditt skattegrunnlag, oppdatere kilometerstand og bestille eller sperre drivstoffkortet ditt.

Spørsmål? Vi er med deg hele veien

Med Autolease kan du gjøre det meste på nett. Har du fortsatt spørsmål om leveringstider eller annet, er vi tilgjengelig på telefon og chat for å hjelpe deg.

FAQ

Finn svar på spørsmålene dine

Har du et spørsmål til eller om oss? Det er stor sjanse for at du finner svaret her.

FAQ
2023 © DNB - All rights reserved