Når kommer drivstoffkort til min nye bil?

Autolease bestiller drivstoffkort til den adressen som er oppgitt i bilbestillingen. Det er normalt bilbrukers eller firmaets avdelingsadresse som velges. Kortene merkes med ordrenummeret på bilen som er oppgitt i bestillingen og på kontrakten som signeres etter bestilling. Vær obs på at kort og PIN-koder sendes separat, så de kommer med 1-2 dagers mellomrom.

Vi bestiller kortene ca. 4 uker før bilen har forventet leveringsdato. Dette er den datoen vi har fått oppgitt fra bilforhandler. Om du ikke bestilte bilen selv, anbefaler vi at du spør din bedrifts bilansvarlig hvilken adresse kortene er bestilt til. Det vil kun bli sendt de kortene som det er krysset av for i bilbestillingen. Drivstoffselskapene vi samarbeider med kan ha ulik leveringstid, derfor prøver vi å bestille kort i god tid før bilen skal leveres.  

Savner du dine kort og har hentet bilen? Dette kan skyldes hastebestilling av bil, endring i leveringsdato eller at din bedrift ikke benytter drivstoffkort gjennom Autolease. Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne.