Hvordan oppretter man nye brukere?

Som bilansvarlig har du i menyen på «Mitt Autolease» tilgang til «Organisasjon og brukere». Her kan man opprette nye brukere, redigere eksisterende brukere eller sette ansatte som har sluttet som inaktive slik at de ikke lenger vises i organisasjonsstrukturen.

Stå på koststedet hvor du ønsker å opprette en ny bruker. Trykk på knappen «Opprett bruker». Du vil bli bedt om å legge inn navn, epostadresse og mobiltelefonnummer til den ansatte. Du kan også tildele den nye brukeren en eksisterende bilpolitikk dersom dere benytter dette.

 

Epostadressen til brukeren må være unik. Dersom epostadressen allerede finnes i vårt system vil du få melding om dette og den nye brukeren kan ikke lagres. Vennligst ta kontakt med oss dersom du lurer på noe rundt dette.

Den nyopprettede brukeren vil få tildelt et brukernavn som er identisk med epostadressen du legger inn. Vi kan i vårt system lage en innstilling som gjør at nyopprettede brukere i din organisasjon automatisk får tilsendt et passord ved opprettelse, slik at de kan logge seg på og søke etter ny bil eller se opplysninger om sin eksisterende bil.

Den nye brukeren vises nå i organisasjonskartet og du kan nå for eksempel bestille ny bil eller flytte en eksisterende bil til denne brukeren.