Hvordan kan jeg administrere drivstoffkort for en kollega?

Via autolease.no kan du som bilansvarlig administrere drivstoffkort på vegne av de ansatte i din organisasjon. Logg deg på med ditt brukernavn og passord. Fra menyen på venstre side har du tilgang til "Biloversikt" hvor du får en oversikt over alle biler du har ansvar for.

Når siden er ferdig innlastet kan du lete deg frem til ønsket bil, eventuelt benytte søkefunksjonen øverst til å søke på f.eks. registreringsnummer eller bilbruker.

Trykk på bilen du ønsker å se på.

 

Du kommer nå til "Min Bil", som tilsvarer det bilbrukeren vil se om denne logger seg på selv. Dette gjør at du får de samme selvbetjeningsmuligheter som brukeren på bilen.

På "Min Bil" finner du en knapp til "Drivstoffkort". Trykk på denne og oversikt over aktive kort på bilen vil vises. For hvert aktive kort vil du ha mulighet til å enten sperre kortet eller bestille ny pinkode. Om du sperrer et kort vil du så få frem knappen "Bestill kort". Dette gjør at det bestilles et nytt drivstoffkort fra samme kortselskap. Kort og kode sendes til firmaadresse.

Om dere har behov for drivstoffkort fra et annet selskap enn det bilen har hatt tidligere så må dere ta direkte kontakt med oss på chat, kunde@autolease.no eller telefon 915 06007.