Rett på dekkhotell

Publisert: fredag 12. november 2021

Rett på dekk hotell - i samarbeid med DekkmannAutolease ønsker at enhver bilutlevering for våre kunder skal gå så sømløst og smertefritt som mulig. Dagens bilmarked er preget av at det leveres vesentlig større hjuldimensjoner enn hva som var tilfelle tidligere. Det er derfor lite praktisk å få hjulsett nummer to levert med bilen.

 

I vårt samarbeid med Dekkmann ønsker vi nå derfor å tilby at vinterhjul til bilen leveres direkte på dekkhotell, og ikke til forhandler slik det gjøres i dag. Dekkmann vil by på gratis dekkhotell den første sesongen (for nye dekkhotellkunder). Vinterhjulene får man påmontert hos avtalt dekkhotell på høsten.

 

I vinterhalvåret må vinterhjulene fortsatt leveres forhandler da disse må monteres på bilen før utlevering. Bruker vil da selv være ansvarlig for å få dekkene levert til dekkhotell om ønskelig, og Dekkmann vil også her stå for kostnaden knyttet til første sesong. Vi ser naturlig nok på løsninger for fremtiden hvor også sommerhjulene kan bli levert direkte til dekkhotell når bilen hentes ut på vinterhjul.

 

Dere kunder vi stå fritt til å selv bestemme om dere ønsker hjulene på dekkhotell utover gratis sesong. Dersom dere velger å videreføre dekkhotell, vil dere her få nyte godt av Dekkmann og Autolease sine gode priser.

 

  1. Når Autolease bestiller nye biler til våre kunder, sendes en parallell bestilling til Dekkmann om leveranse av vinterhjul direkte til dekkhotell (avvik kan avtales for kunder som av ulike årsaker ikke kan benytte løsningen).
  2. Dekkmann får i bestilling oppgitt navn og kontaktinfo til bilens bruker (fordrer at dere kunder deler dette med oss). Dekkmann tar kontakt med bruker på SMS eller e-post for å avtale hvilket dekkhotell som er mest praktisk for bilbruker.
  3. Bilbruker får oppgitt aktuelt ordrenummer som kan benyttes hos Dekkmann ved sesongbytte. Dekkmann lagrer brukerens navn sammen med ordrenummer for det enkelte hjulsett. Bilens registreringsnummer hentes i tillegg inn ved første omlegging og knyttes da mot hjulsettet.
  4. Kunde og bilbruker varsles i god tid før sesongbytte for å kunne avtale tid for omlegging, samt avklare om man ønsker ny sesong med dekkhotell.
  5. Autolease får tilsendt oversikt fra Dekkmann i forkant av hvert sesongskift, inkludert registreringsnummer/ordrenummer, og hvor hjulsettene er lokalisert etter avtale med bilbrukeren.

 

 

Gjeldende intervaller for de to ulike løsningene vil være som følger:

 

Uke 18 til uke 37 – Vinterhjul direkte på dekkhotell (uten kostnad første sesong)

Uke 37 til uke 18 – Mulighet til å levere inn sommerhjul til Dekkmann (uten kostnad første sesong)