Om Autolease

 

De fleste bedrifter i Norge disponerer en eller flere biler. Firmabiler koster, ikke bare i direkte utgifter, men også i oppfølging. Derfor velger stadig flere bedrifter å benytte seg av leasingbiler - for å spare penger på leie og biladministrasjon.  

 

Autolease er Skandinavias mest innovative aktør innen operasjonell leasing og fleet management. Vi skaffer, finansierer og administrerer biler for bedrifter og offentlig sektor i hele Skandinavia og våre unike løsninger bidrar til et enkelt, kostnadseffektivt og oversiktlig bilhold.

Enklere biladministrasjon  

Vi finner og tilbyr enkle, oversiktlige og økonomisk fordelaktige løsninger for kundene våre. Ved å være uavhengige av bilimportører, kan vi tilby mer enn 1200 forskjellige bilmodeller - alle med utstyr etter behov.

Velg leasingbil på nettet

Vår unike webportal er et effektivt verktøy for valg av riktige bilmodeller, i tillegg til drift av bilflåter - uansett om virksomheten har 1 eller 5.000 biler. Autolease tilbyr online beregning og bestilling, trygt og sikkert til markedets beste vilkår.

Fleksibelt og sikkert fleetmanagement

Autolease er DNB konsernets produktleverandør for langtidsleie og biladministrasjon av firma- og tjenestebiler. Vi har som målsetting å hjelpe kundene våre med å anskaffe riktige kjøretøy til sitt behov, og å levere løsninger som sikrer at bilholdet binder færrest mulig økonomiske og organisatoriske ressurser.


Norge
Dronning Eufemias gt. 30, Bygg M 13 N
0191 Oslo
Tlf. +47 915 06007
salg@autolease.no
www.autolease.no

 

 

Sverige
Regeringsgatan 59
103 63 Stockholm
Tlf. +46 8 473 46 80
forsaljning@autolease.se
www.autolease.se

 

 

Danmark
Bomhusvej 13
2100 København Ø
Tlf. +45 3915 3030
salg@autolease.dk
www.autolease.dk